Produksjoner

Barnehageproduksjoner

1P8C5385Ann Kristin & Inga3aTakk. Bestillingsverk skrevet for Rikskonsertene. Tekst, Ann Kristin Andersson. Musikk, Ann Kristin Andersson og Inga Rennemo Johannesen. Takk er et musikalsk eventyr om den vakre hagen, skogen og steinene. Det var en gang for lenge lenge siden, at jenta Kiwa reiste over havet med Mamma Oja. Mamma Oja var jordmor og det ble alltid sendt bud på henne når et nytt barn skulle fødes.

07DW0613bcHusene på Bronselurberget. En historie av Ann Kristin Andersson. Musikk: Ann Kristin Andersson og Ane Berg Vighals. I den rørende og lavmelte historien om Husene på Bronselurberget møter vi Det Røde og Det Grønne huset. Det Røde Huset er glad for at det har funnet sin historie som klinger ut over bygd og by. Det Grønne Huset ønsker også å bli glad og vil også lete etter sin historie – men tenk om den historien blir litt rar? – Forestillingen blir formidlet med sang og teatralske effekter og handler om å finne sin identitet.

07DW7462bcMed Smil og Bue. Ann Kristin Andersson og Kjetil Sandnes/Erlend Smalås leker med toner på jakt etter sanger og melodier som de syntes er fine. De har også med noen rare ord som de ikke helt vet hva betyr. En humørfylt forestilling med mye aktiv deltagelse av barna. Idé/opplegg: Ann Kristin Andersson.

KMBT_C554-20160426145522Ja! En dialogkonsert. Ann Kristin i improvisatorisk møte med små barn hvor leken og det spontane uttrykk er vektlagt. Idèskaper og utøver: Ann Kristin Andersson.

Kanskje, Kan-Skje? Ann Kristin Andersson i samarbeid med saksofonisten Ragnhild Faanes og danseren Silje Nordheim.

 

Barne- og ungdoms-produksjoner

DSC00092 kopi

Muntre Musikanter. Ola Bremnes har laget en helt ny og spennende historie basert på Egners fortellinger. Det er Forsvarets musikk og Rikskonsertene som har gått sammen om å lage skolekonserter og familiekonserter basert på disse muntre historiene. Ann Kristin Andersson er sangsolist og forteller sammen med musikere fra Marinemusikken og Luftforsvarets Musikkorps.

Historien om Petrine Hermine. Tekst og fremførelse Ann Kristin Andersson. Fremført på folkebiblotek for å fremme leselyst hos førsteklassinger.

Bergtatt av TrollpakkBergtatt av Trollpakk. Manus: Ann Kristin Andersson. Musikk: Frode Fjellheim. En utendørs familieforestilling bygget på norske folkeeventyr og norske folkemusikktradisjoner. Vist på museumstun over hele landet.

Evig Forelsket. En forestilling for og med ungdom. Ann Kristin Andersson i samarbeid med musiker Ingrid Kindem og danser Kari Juberg.

KMBT_C554-20160426144211Flørt med Harpestrenger. Ann Kristin Andersson sang i samarbeid med Sidsel Walstad harpe og Ketil Gudim dans.

 

Fantasisøstrene!Fantasisøstrene. Ann Kristin Andersson (sang) og Tone Hulbækmo (sang, harpe og lyre). Om programmet sier aktørene selv at deres yndlingslek er å skru på den lille fantasiknappen i hjertet og ta med publikum inn i «Huset bortenfor huset». I hvert av rommene møter publikum en spennende verden av eventyr, regler, folkeviser og barnesanger.

 

Konsertproduksjoner for voksne

img_0194Sommerfryd 2016. Ann Kristin Andersson, sang. Gaute Skrove, fiolin. Jarle Førde, trompet. Inga Rennemo Johansen, piano.

 

Kjærlighetsdryss og pikekyss 2018.
En konsert med Ann Kristin Andersson (sang), Inga Rennemo Johansen (piano) GauteSkrove (fiolin). Musikerne tilbyr egne tekster og melodier, men er også innom andre komponister i sitt rikholdige repertoar med sjangre som klassisk, jazz, viser og kjente kjære sanger. Med musikk, små historier og diktstrofer priser de livet, gleden og kjærligheten. Konserten er framført gjennom Den kulturelle Spaserstokken, men også som kirke og kveldskonserter.


Blått Brev.
En operamonolog. Manus: Ann Kristin Andersson i scenisk samarbeid med keramiker og installatør Brit Dyrnes, Anne Marie Hagerup, journalist Idun Haugan. Intruktør Ragnhild Sølvberg. Premiere ved Kulturfestivalen Kulturfusjon 2002.

Eventyr og Refleksjon. Gjennom eventyr og metaforer kan vi komme nærmere våre følelser. Musikk og tanker i samarbeid med filosof Frode Hansen.

gladiolus_webSacred Concert (Duke Ellington). Ann Kristin Andersson sopransolist med Steinkjer Kammarkor og Gladiolus Storband.

 

Konsertproduksjoner for Den Kulturelle Spaserstokken

Kom regn kom sol. Ann Kristin Andersson, sang. Sidsel Walstad, harpe.

Eva+AKAHjertelig tilstede! Ann Kristin Andersson, sang. Eva Holm Foosnæs, piano.

Musikkoptimistene. Ann Kristin Andersson, sang. Eva Holm Foosnæs, piano.

Med solstreif og smilehull. Ann Kristin Andersson, sang. Eva Holm Foosnæs, piano.

Sommerklang. Ann Kristin Andersson, sang. Eva Holm Foosnæs, piano. Kristin Løseth Waade, gitar.

La Høsten Synge Ann Kristin Andersson, sang. Eva Holm Foosnæs, piano.

 

Kirkekonserter

Sangens hage. Ann Kristin Andersson, sang. Inga Rennemo Johansen, piano.

 

The Brand New Sisters

KMBT_C554-20160426144304